Title
Header Image
Title Banner Banner

Info

Benvingut a la pàgina web del Seminari de Girona, una pàgina, que amb tota la seva senzillesa, no pretén altra cosa que ésser un espai d’acollida a totes aquelles persones que, d’una manera o altra, estan interessades en descobrir aquest petit miracle dels nostre bisbat com és el Seminari. I diem petit miracle perquè no deixa de sorprendre el fet de trobar-se davant d’unes persones que, amb totes les seves pors i limitacions, escoltat la veu de Jesús com els hi deia, de manera individual i a cau d’orella: Vine i segueix-me! I deixant-ho tot, s’han posat a fer camí en l’aventura més apassionant de la seva vida, anunciar a tots els homes i dones del nostre temps la força de l’Evangeli.


Però a més, hi descobriràs el Grup Samuel: un grup de joves que intenten discernir quina és la seva vocació; les Trobades d’escolans: d’aquests infants que diumenge rere diumenge, ajuden a la celebració de l’eucaristia a les seves parròquies; Textos (pregàries, contes, testimonis...), que et poden servir per la catequesi o el casal, i moltes altres coses que esperem que siguin de la teva utilitat.


Amb tot, si per alguna cosa volem que serveixi aquesta pàgina, és per fer saber a tothom que el Seminari de Girona continua viu, bategant amb força per a continuar essent el cor de la diòcesi, amb les portes ben obertes per tots aquells nois que amb il·lusió vulguin formar part d’aquest projecte tan engrescador:


Posar-se al servei de tots, donant la vida per AMOR.


L’equip del Servei d’Orientació VocacionalProperes activitats


20/03/2015 - Jornada de portes obertes al seminari (Trobades seminaristes)

20/03/2015 a 21/03/2015 -Espai Vocacional (Pregŕries vocacionals)

28/03/2015 - Ministeris de Lector i Aňlit (Trobades seminaristes)


Dos cops a l'any, per Advent i per Setmana Santa, convoquem a tots els escolans i escolanes que ajuden diumenge rere diumenge als mossens de les seves parrňquies en la celebració de la missa.

És un bon moment per a compartir experičncies viscudes, per passar-s'ho bé i també per aprendre a fer millor el seu servei a les misses dominicals, a través d'un cicle de formació de tres anys, que en diem escola de servei en la litúrgia.

Al final d'aquest cicle formatiu, i en una celebració festiva amb els altres escolans, se'ls hi dóna un petit diploma acreditatiu de la seva formació que han rebut com a escolans i escolanes del Bisbat de Girona.

People People